Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

To-faktor-login på Den Statslige Kompetencefond

Vær opmærksom på at du skal bruge din telefon, når du logger ind og sender din ansøgning. Derfor kan du med fordel tjekke nu, at det er det korrekte telefonnummer vi har. Så er du sikker på, at du har adgang til systemet inden puljerne åbner tirsdag den 7. februar 2023 kl. 10.00.

Kvinde sidder med bærbar computer og kigger i telefon.

Når du logger ind på din bruger til Den Statslige Kompetencefond, bliver der sendt en engangskode til det telefonnummer, du har oprettet dig med i Den Statslige Kompetencefond.

Er det ikke dit korrekte telefonnummer, skal du skrive til os og få det ændret. Så er du sikker på, at du har adgang til systemet inden puljerne åbner tirsdag den 7. februar 2023 kl. 10.00.

For din sikkerhed

Vi tager din sikkerhed alvorligt. Denne ændring i login er implementeret, fordi det gør det sværere for andre at misbruge din profil, selv hvis de har dit kodeord.

Se hvordan du logger ind her:

172,5 mio. kroner til fondsstøtte

I OK21 er der afsat 172,5 mio. kroner til Den Statslige Kompetencefond. Det er stort set det samme beløb, som blev afsat ved overenskomstaftalen OK18. Men da fonden først åbnede i september 2019, var der i OK18 kun 1½ år at fordele fondens midler over. I OK21 bliver midlerne fordelt over en treårig periode.

Få mere viden på siden fakta om fonden.

Obs
Skjul nyheder