Værktøjer til kompetenceudvikling

Vi har her samlet hele vores værktøjskasse til arbejdet med kompetenceudvikling. Den består af en række handlingsorienterede guider, der inden for forskellige områder hjælper din arbejdsplads på vej mod en styrket kompetenceudvikling.

Redskaberne indeholder blandt andet:

Kompetencespillet er et værktøj, der involverer samarbejdsudvalget, ledere og medarbejdere i en dialog om arbejdspladsens kompetenceudvikling. Læs mere og hent værktøjet.
Teamunivers giver den totale udviklingspakke til teams: Seks cases fra statslige arbejdspladser, 20 procesværktøjer, teori og en handlingsanvisende test, der både viser udviklingsområder og giver forslag til, hvad der kan gøres.
Brug Kompetencesekretariatets MUS-hjul til at hente inspiration til styrkede udviklingssamtaler, der skaber værdi for medarbejder, leder og den samlede arbejdsplads.
Skriv dig op til en uddannelse og få besked, når der er kursister nok til at oprette et hold.
Tag temperaturen på arbejdspladsens miljø for læring i hverdagen.
Værktøjskassen rummer 10 værktøjer, som I uden videre kan bruge til at komme godt igang med at skabe læring i praksis hos jer allerede i dag.
Der er en række forskellige metoder til kompetenceudvikling.
Tag temperaturen på MUS med et konkret værktøj, der understøtter processen til den gode udviklingssamtale. Vi har lavet en lille test, som I kan bruge til at tage en snak om, hvor meget I får ud af jeres MUS.
Hent tre redskaber, der hjælper til at designe kompetenceudviklingsprojektet, så det skaber målbar værdi og effekt.
Hent og brug det fleksible MUS-koncept.
Vælg de spørgsmål, der passer bedst til jer, gem dem og print. Med Kompetencesekretariatets "MUS Designer" kan I lave jeres helt egen spørgeramme til MUS.
Få retning på udviklingssamtalen med Kompetencesekretariatets enkle MUS-skema for medarbejder og leder.