Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

OK21-indsats: Sammen om Udvikling i 4 statslige brancheområder

I overenskomstperioden OK21 gennemfører Kompetencesekretariatet en række workshops med arbejdspladser fra skoleområdet, Forsvaret, driftsstyrelser og kulturområdet. Vi samskaber værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling – skræddersyet til den enkelte arbejdsplads.

Luftfotografi af mange veje
unsplash

Sammen om Udvikling er en særlig indsats, hvor statslige arbejdspladser udvikler redskaber til at forbedre strategisk og systematisk kompetenceudvikling. Indsatsen er aftalt i den statslige overenskomst OK21.

Indsatsen har fået sin egen temahjemmeside, hvor du kan læse mere om indsatsens opbygning. Siden er også indgang til 4 branchesider, hvor du løbende kan følge med i de indsigter, som indsatsen bringer frem.

Indsatsen Sammen om Udvikling bliver gennemført i et samarbejde med arbejdspladser fra 4 områder af staten:

De 4 branchesider bliver løbende opdateret med videoer, oplæg og materiale om indsatsen på de 4 områder.

Kontakt

Har du spørgsmål om indsatsen, så er du meget velkommen til at kontakte projektleder, Sarah Rettig Hovmand.

Sarah Rettig Hovmand

Konsulent

Med samskabelse som metode

Indsatsen bliver gennemført som et samskabelsesforløb med statslige arbejdspladser fra udvalgte brancher, der er inviteret til at deltage. Vi samskaber og bliver klogere på, hvilke udfordringer deres arbejdsplads har med strategisk og systematisk kompetenceudvikling for herfra at konkretisere nogle behov, der udvikles værktøjer, processer eller koncepter til. Sammen vil vi finde frem til, hvordan de ønsker, at udfordringen bliver løst med mest værdi for deres arbejdsplads.

Det skal synliggøre, hvorfor og hvordan strategisk og systematisk arbejde med kompetenceudvikling både kan gavne hele arbejdspladsen og den enkelte medarbejder.

Slutproduktet hjælper med strategisk og systematisk kompetenceudvikling

Slutproduktet bliver målrettet til brancheområdernes arbejdspladser. Det skal give dem et eller flere redskaber, der skal hjælpe dem med at blive bedre til at arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling.

Det er samtidig vores ønske, at vi i processen bliver klogere på, hvordan vi fremadrettet skræddersyer og hjælper statslige arbejdspladser bedst muligt med de udfordringer, de måtte have med kompetenceudvikling på arbejdspladsen.

Obs
Skjul nyheder