Menu
Søg

Ny indsats: Sammen om Udvikling

I overenskomstperioden OK21 gennemfører Kompetencesekretariatet en række workshops med arbejdspladser fra skoleområdet, Forsvaret, driftsstyrelser og et yderligere brancheområde. Vi samskaber værktøjer til strategisk og systematisk kompetenceudvikling – skræddersyet til hver af de fire områder.

Luftfotografi af mange veje
unsplash

Sammen om Udvikling er en særlig indsats, hvor statslige arbejdspladser udvikler redskaber til at forbedre strategisk og systematisk kompetenceudvikling. Indsatsen er aftalt i den statslige overenskomst OK21.

Indsatsen har fået sin egen temahjemmeside, hvor du løbende kan blive opdateret på de indsigter som indsatsen bringer frem. Vi er startet med skoleområdet, og du kan allerede nu se en video fra første workshop med de deltagende skoler.

Indsatsen bliver gennemført i et samarbejde med arbejdspladser fra fire områder af staten:

  • Skoleområdet
  • Forsvaret
  • Driftsstyrelser
  • Et yderligere brancheområde

Kontakt

Har du spørgsmål om indsatsen, så er du meget velkommen til at kontakte projektleder, Sarah Rettig Hovmand.

Sarah Rettig Hovmand
Konsulent

Med samskabelse som metode

Indsatsen bliver gennemført som et samskabelsesforløb med statslige arbejdspladser fra udvalgte brancher, der er inviteret til at deltage. Vi samskaber og bliver klogere på, hvilke udfordringer jeres arbejdsplads har med at omsætte faglige mål til konkrete udviklingsplaner for den enkelte. Sammen vil vi finde frem til, hvordan I ønsker, at udfordringen bliver løst med mest værdi for jeres arbejdsplads.

Det skal synliggøre, hvorfor og hvordan kompetenceudvikling for den enkelte medarbejder skaber værdi for arbejdspladsens målsætninger.

Slutproduktet hjælper med strategisk og systematisk kompetenceudvikling

Slutproduktet bliver målrettet til brancheområdernes arbejdspladser. Det skal give dem et eller flere redskaber skal hjælpe dem med at blive bedre til at arbejde med strategisk og systematisk kompetenceudvikling.

Det er samtidig vores ønske, at vi i processen bliver klogere på, hvordan vi fremadrettet skræddersyer og hjælper statslige arbejdspladser bedst muligt med de udfordringer, de måtte have med kompetenceudvikling på arbejdspladsen. 

Obs