Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Kom i gang med strategisk kompetenceudvikling

Hos Kompetencesekretariatet kommer vi gerne ud og hjælper jer i gang med at skabe en strategisk plan for jeres arbejdsplads’ kompetenceudvikling.

Konsulent fra Kompetencesekretariatet holder oplæg.

Vil I tage et skridt mod at arbejde mere strategisk med kompetenceudviklingen på jeres arbejdsplads? I kan finde hjælp hos os i Kompetencesekretariatet. Her på vores website finder I værktøjer og viden, der kan hjælpe jer i gang. Men vi tilbyder også direkte rådgivning, som er skræddersyet til jeres organisation og jeres konkrete udfordringer.

Vi tilbyder både oplæg, workshops og digital rådgivning. Vi kan tilrettelægge det præcis sådan, så det passer til jeres behov. Ingen arbejdspladser er ens, og derfor tager vores oplæg altid udgangspunkt i den situation, I står i lige nu. Herfra hjælper vi jer videre med jeres kompetenceudvikling.

Du kan finde inspiration i nogle af vores tidligere oplæg eller tage direkte kontakt med os. Så finder vi ud af sammen, hvordan vi kan hjælpe dig.

Husk, at Kompetencesekretariatets tilbud er finansieret i den statslige overenskomst. Det betyder for din arbejdsplads, at vores hjælp og rådgivning allerede er betalt.

Kontakt

Kirsten Lotze

Chefkonsulent
Obs
Skjul nyheder