Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Akademiker-fondspuljen er åben i 7 dage

For dig på en AC-overenskomst bliver det muligt at ansøge om støtte til kompetenceudvikling fra tirsdag den 6. juni kl. 10.00 til mandag den 12. juni 2023 kl. 23.59.

Plante frø
Foto af Rupixen fra Unsplash

Ledere, der skal godkende ansøgninger til Akademiker-fondspuljen, behøver dermed ikke sidde klar kl. 10.00, når Akademiker-fondspuljen åbner den 6. juni 2023. Det er dog vigtigt at lederen godkender ansøgningen indenfor åbningsperioden.

Efter åbningsperioden på 7 dage genererer ansøgningssystemet en tilfældig rækkefølge for, hvilke ansøgninger til Akademiker-fondspuljen der sagsbehandles først.

Læs mere om behandling af ansøgninger og sagsbehandlingstid.

Der er justeringer i ansøgningsprocessen, du bør være opmærksom på:

  • Akademiker-fondspuljen modtager ledergodkendte ansøgninger i perioden tirsdag d. 6. juni 2023 kl. 10.00 frem til mandag den 12. juni 2023 kl. 23.59. Når perioden er udløbet, genererer systemet en tilfældig rækkefølge for, hvilke ansøgninger til Akademiker-fondspuljen der sagsbehandles først.
  • Der kan i de 7 dage indsendes maks. 1 ledergodkendt ansøgning pr. ansøger.

Gælder kun for Akademiker-fondspuljen

Er du på en anden overenskomst end AC, gælder andre regler.

7 dages ansøgningsperiode

Tilfældig rækkefølge i sagsbehandlingen betyder, at lederen ikke behøver at sidde klar til at godkende ansøgninger til Akademiker-fondspuljen ved fondsåbning kl. 10.00. Men det er vigtigt, at lederen godkender medarbejderens ansøgning i den periode, hvor puljen er åben for ansøgninger. Det vil sige fra tirsdag den 6. juni 2023 kl. 10.00 til mandag den 12. juni 2023 kl. 23.59.

Ansøgninger indsendt til en lukket pulje bliver fortsat afvist.

Hvis du er leder, som skal godkende ansøgninger til Akademiker-fondspuljen, kan du læse mere her.

Sagsbehandlingstid op til 2 måneder

Med denne ansøgningsmodel har lederen 7 dage fra åbningstidspunktet til at godkende medarbejderens ansøgning til Akademiker-fondspuljen. Det har en naturlig indvirkning på Kompetencesekretariatets sagsbehandling af ansøgninger til puljen.

Sagsbehandlingen kan først begynde, når 7-dages perioden er afsluttet, og systemet har genereret rækkefølgen.

Sagsbehandlingstiden er op til 2 måneder fra puljen lukker. I sommerferieperioden vil det ikke være muligt at indhente eventuelle supplerende oplysninger fra ansøger/leder inden for den sædvanlige 14 dages svarfrist. Dette kan betyde, at der muligvis først er nyt om en ansøgning i sidste halvdel af august 2023 for en mindre del af ansøgningerne.

Mere viden om retningslinjerne for Akademiker-fondspuljen

Obs
Skjul nyheder