Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Samarbejdssekretariatet

Samarbejdssekretariatet hjælper statslige arbejdspladser med at forbedre dialogen og styrke det lokale samarbejde – blandt andet via partsneutral rådgivning og vejledning, kursusafholdelse samt bistand til at håndtere konflikter i arbejdet i samarbejdsudvalgene.

Hånd i hånd

Rådgivning og vejledning

Samarbejdssekretariatet tilbyder gratis rådgivning til alle medlemmer af de statslige samarbejdsudvalg.

Rådgivningen tager udgangspunkt i det enkelte samarbejdsudvalg og dækker blandt andet:

Få også hjælp til kompetenceudvikling

Lige som vores søstersekretariat, så har Kompetencesekretariatet også en række målrettede ydelser til statslige arbejdspladsers samarbejdsudvalg. Vores rådgivning og workshops er blot centreret om kompetenceudvikling.

Kurser

Samarbejdssekretariatet udbyder de obligatoriske grundkurser, der klæder SU-medlemmer på til at varetage deres rolle og forpligtigelser i samarbejdsudvalget på en spændende og lærerig måde.

Der udbydes både åbne kurser med deltagere på tværs af statslige arbejdspladser samt lukkede arbejdspladsrettede kurser, hvor der arbejdes med den enkelte arbejdsplads’ samarbejde i samarbejdsudvalget.

Herudover udbydes et tilpasset overbygningskursus samt forskellige temakurser som er tilbud til dem, der allerede har været på et SU-grundkursus og har et godt og etableret samarbejdsudvalg, men måske gerne vil arbejde hen imod at SU, i højere grad, bliver en aktør i forhold til udviklingen af jeres arbejdsplads.

Obs
Skjul nyheder