Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Kontakt din personlige fondsrådgiver

Den Statslige Kompetencefond er inddelt i fem fondspuljer, og til hver pulje er der tilknyttet fondsrådgivere, der er specialiseret i at rådgive og behandle ansøgninger til deres pulje. Find dine personlige fondsrådgivere.

Telefonen er åben:

  • Mandag-torsdag kl. 10-15
  • Fredag kl. 10-14

Vi har samlet en oversigt med svar på de hyppigst stillede spørgsmål om fonden, men finder du ikke svar på dit spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Akademiker-fondspuljen

Er du omfattet af Akademiker-fondspuljen, så kan du kontakte Margit, der sidder klar til at hjælpe dig. Se Akademiker-fondspuljens retningslinjer og status.

Margit Vesterholm-Lavesen

Fondsrådgiver

CO10-fondspuljen

Er du omfattet af fondspuljen for Centralorganisationen af 2010 – CO10, så kan du kontakte René, der sidder klar til at hjælpe dig. Se CO10-fondspuljens retningslinjer, positivliste og status.

René Hansen

Fondsrådgiver

LC-fondspuljen

Er du omfattet af fondspuljen for Lærernes Centralorganisation - LC, så kan du kontakte Lisbet, der sidder klar til at hjælpe dig. Se LC-fondspuljens retningslinjer, positivliste og status.

Lisbet Aabye

Fondsrådgiver

HK Stat-fondspuljen

Er du omfattet af HK Stat-fondspuljen, så kan du kontakte Sølvi, der sidder klar til at hjælpe dig. Se HK Stat-fondspuljens retningslinjer, positivliste og status.

Sølvi Rask

Fondsrådgiver

OAO Øvrige-fondspuljen

Er du omfattet af fondspuljen for Offentligt Ansattes Organisationer – OAO Øvrige, så kan du kontakte Mads, der sidder klar til at hjælpe dig. Se OAO Ørige-fondspuljens retningslinjer, positivliste og status.

Obs
Skjul nyheder