Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Kommunikationspakke om Bliv Faglært

Vær med til dele det gode budskab. Hent Bliv Faglærts markedsføringsmateriale og gør andre opmærksomme på muligheden for at få støtte til løn under faglærte uddannelser.

En buket valmuer
Foto: Flavio Gasperini, Unsplash

Har du en kollega eller medarbejder, der kunne have lyst til at tage en faglært uddannelse og få papir på sine kompetencer? Så hent kommunikationsmaterialet fra Bliv Faglært-indsatsen.

Folder om Bliv Faglært

Folderen er lavet i A4, så en blot skal udskrives med print på begge sider og foldes på midten.

Plakat om Bliv Faglært

Hent plakat om Bliv Faglært og hæng den kantinen, i jeres reception eller et andet sted, hvor du kan gøre dine kollegaer opmærksomme på Bliv Faglært. Plakaten er lavet i to udgaver og i to formater. Pdf-filen er sat op i formaterne 50x70 cm og i A4 (210x297 mm).

Billeder med citater til sociale medier

Vil du gøre andre opmærksom på, hvad en faglært uddannelse kan betyde for medarbejder og arbejdsplads, så hent pakkerne med billeder tilegnet sociale medier. Billederne er opsat med citater fra medarbejdere og deres ledere.

Filerne er sat op i formaterne 1200x630 pixel, som egner sig til Facebook og LinkedIn. Når zip-filen med billederne er hentet ned på din computer, skal den først pakkes ud, inden du kan anvende billederne. Det gør du ved at højreklikke på filen og vælge 'Udpak alle...'

Videoer

Nedenfor kan du se indsatsens videoer, hvor medarbejdere fortæller om deres erfaringer med at blive faglært og ledere fortæller, hvad deres arbejdsplads får ud af at prioritere opkvalificeringen af medarbejdere til faglært niveau. Du er velkommen til at dele videoerne. På vores Vimeo-konto er det desuden muligt at hente og embede videoerne på hjemmesider.

Pia Pedersen er gravermedhjælper, men hun vil gerne være graver, og derfor tager hun den faglærte uddannelse. Bid for bid kommer hun tættere på svendebrevet.
Når gravermedhjælpere ved juletid lægger pyntegrønt på landets kirkegårde, starter tre måneder i arbejdsløshed. Men sådan er det ikke på Borup Kirkegård. Se videoen og hør, hvordan deres gravermedhjælpere er gået fra bænkevarmere til skolebænk.
Janette Hemmingsen er i gang med en faglært uddannelse som lager- og logistikoperatør. Hun gennemfører uddannelsen, imens hun går på arbejde som forsyningshjælper ved Hjemmeværnsdistrikt Sydsjælland og Lolland-Falster. Med Janettes mange års erhvervserfaring får hun merit, så det tager kort tid få at papir på hendes kompetencer.
Anders Thestrup er chef for Janette Hemmingsen. Han bakker op om Janettes uddannelse og fortæller i filmen, hvorfor han anbefaler andre at gøre det samme.
Kombinerer du støttemulighederne fra Bliv Faglært, Den Statslige Kompetencefond og Arbejdsgivernes Uddannelsesbidrag, er det muligt at få dækket stort set alle udgifterne i forbindelse med medarbejderens fravær under erhvervsuddannelse eller kurser, der bringer medarbejdere på-vej-til erhvervsuddannelsesniveau.
Det er guld værd at få en faglært uddannelse. Det fortæller Maria Nicola Sonne-Pedersen om sit forløb, hvor hun får fuld løn, imens hun uddanner sig til at blive faglært graver.
Kate Franck er uddannet fængselsbetjent, men efter at have arbejdet flere år som værkmester, og ufaglært anlægsgartner, tog hun tilbage til uddannelsesbænken og fik papir på sine kompetencer. I dag er hun faglært anlægsgartner.
Horserød Fængsel ser en stor værdi i at få opkvalificeret sine ansatte til at blive faglærte. Det fortæller Michael Bjerregaard enhedschef i Horserød Fængsel i videoen ovenfor.

Kontakt os

Vil du have tilsendt print af plakater eller foldere, så kontakt os.

Jonas Ruban Agersnap

Kommunikationsrådgiver
Obs
Skjul nyheder