Logo: Kompentencesekretariatet
Søg
Luk menu

Få hjælp til din fondsansøgning

Den 22. maj 2024 kl. 10.00 fylder vi midler i alle Den Statslige Kompetencefonds puljer. På dagen åbner vores telefonsupport kl. 8, men der er også hjælp til selvhjælp på hjemmesiden. Vi viser dig hvor.

Blomster på et kirsebærtræ
Foto: Timo Vijn, Unsplash.com

Hvor er det nu, man finder det login til ledere? Og hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske koden til min profil?

Spørgsmålene er mange og ikke mindst i dagene op til en fondsåbning som den, der ligger lige om hjørnet. Vil du være klar til at ansøge inden puljerne åbner den 22. maj 2024 kl. 10.00, kan der være hjælp at finde på vores hjemmeside.

CO10-puljen er åben i 7 dage

Som noget nyt har CO10-puljen indført 7 dages åbningsperiode. Et ansøgningsprincip, der også gælder for Akademiker- og LC-puljen. Først-til-mølle gælder fortsat for OAO Øvrige- og HK Stat-puljen.

Spørgsmål og svar

På siden spørgsmål og svar har vi samlet en række nyttige informationer med hjælp til de generelle udfordringer, der kan opstå, når man ansøger en af Den Statslige Kompetencefonds 5 puljer.

Nedenfor er 6 svar, der er nyttige ved IT-problemer:

Retningslinjer og positivlister for de 5 puljer

Den Statslige Kompetencefond er opbygget af 5 fondspuljer. Hver med sin statslige målgruppe. Fondens generelle regler omfatter alle målgrupper, men hver pulje har også sine egne retningslinjer. Det er herigennem, oplysninger om beløbsgrænser, ansøgningsprocessen og evt. konkrete kurser og uddannelser, der er støtteberettigede er tilgængelige.

Som noget nyt har hver pulje fået en dedikeret side:

Find din fondspulje

Er du i tvivl om, hvilken fondspulje du er omfattet af, kan listen nedenfor være en hjælp.

Få hjælp til valg af efteruddannelse


Ønsker du rådgivning om din vej til fondsstøtte, er vi klar til at hjælpe. Søger du derimod vejledning til valg af efteruddannelse, anbefaler vi, at du kontakter Styrelsen for It og Lærings eVejledning.

Kontakt os

Du er selvfølgelig også velkommen til at opsøge svar på dine spørgsmål om Den Statslige Kompetencefond ved at kontakte os.

Den 22. maj 2024 kl. 10.00 er der midler i alle Den Statslige Kompetencefonds puljer. På åbningsdagen kan du ringe til os fra kl. 8.00.

Obs
Skjul nyheder